Banner 980x90

3 padomi, lai veļas mašīnas iegāde būtu patīkama pieredze

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ikviena cilvēka komforta līmeni primāri nodrošina pamatvajadzības. Savukārt sekundāri tie ir silts un garšīgs ēdiens, funkcionāli un estētiski iekārtots mājokļa interjers, kā arī tīras drēbes. Saskaņā ar 2015. gadā TNS Latvia veikto aptauju par komforta līmeni noteicošajiem aspektiem, pēdējais – tīras un patīkami smaržojošas drēbes un gultasveļa – tika nosaukts kā būtiskākais, īpaši ņemot vērā pašlaik aktuālo dzīves ritmu. Līdz ar to jaunas veļas mašīnas iegāde krietni paaugstinātu lielākās daļas respondentu dzīves līmeni.

Kas jāņem vērā, iegādājoties veļas mašīnu?
Lielās sadzīves tehnikas iegāde nav viegla, jo tai ir salīdzinoši lielas izmaksas un tas vienlaicīgi ir ilgtermiņa ieguldījums, tātad – to iegāde ir ļoti atbildīgs uzdevums. Interneta veikala Hansapost.lv pārdošanas speciālisti piedāvā trīs padomus, lai veļas mašīnas iegāde notiktu raiti un to varētu paveikt vienkāršāk:
- atbilstošs izmērs un ietilpība. Pirms veļas mašīnas iegādes ir jābūt skaidram, vai tā būs brīvi stāvoša vai iebūvētā veļas mašīna. Nākamais solis – jāizmēra, cik daudz vietas Tavā mājoklī varat tai veltīt, un visbeidzot jāizlemj, cik liela veļas mašīna ir nepieciešama. Vidēji trīs cilvēku ģimenei ir pietiekami ar ietilpību līdz septiņiem kg, bet, ja ģimenē ir bērns, tad tā noteikti jāiegādājas ar lielāku ietilpību;
- Jums vēlamais centrifūgas apgriezienu skaits un/vai veļas žāvēšanas iespējas. Ņemot vērā, ka bieži vien mājoklī var nebūt vietas gan veļas automātam, gan žāvētājam, ieteicams izvēlēties tādu veļas mašīnu, kuras centrifūgas apgriezienu skaits minūtē ir 1200 un lielāks. Tas nodrošinās, ka apģērbs būs vien nedaudz mikls pēc izņemšanas no veļas mašīnas;
- pieejamās mazgāšanas programmas un papildus iespējas. Jaunākās paaudzes modeļi ir aprīkoti ar skārienjutīgu displeju, kā arī iespēju savienot to ar viedtālruni, lai Tu zinātu, piemēram, cik ilgi vēl mazgāsies Tava iemīļotā sega. Papildus klasiskajām programmām, piemēram, "ātrā mazgāšana", "tikai izgriešana" un "īpaši netīra veļa", pašlaik ir pieejamas arī tādas funkcijas kā "apģērba atbrīvošana no spalvām" un "apstrāde ar tvaiku", nodrošinot iespēju dezinficēt apģērbu un vienlaicīgi atbrīvoties no alergēniem.

Izvēlies modernas un ekonomiskas veļas mašīnas pie lielākā piegādātāja Baltijā – Hansapost.lv! Ieskaties www.hansapost.lv un izvēlies atbilstošāko modeli Tev un Tavas ģimenes vajadzībām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)