Banner 980x90

Aicina pieteikt bibliotekārus balvai "Pagasta bibliotekārs - gaismas nesējs"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) Atbalsta biedrība aicina lasītājus pieteikt bibliotekārus balvai "Pagasta bibliotekārs - gaismas nesējs", aģentūru LETA informēja bibliotēkas pārstāve Sanita Kitajeva.

Viņa norādīja, ka līdz 10.martam Atbalsta biedrība gaidīs vēstules un stāstus par pagastu bibliotekāriem, kas ir pašaizliedzīgi, radoši, aktīvi, entuziasma pilni savā darbā un neaizstājami savā pagastā.

Konkurss norisināsies desmito reizi, un tajā katru gadu tiek apbalvoti četri bibliotekāri - viens no katra Latvijas reģiona - Kurzemes, Latgales, Vidzemes un Zemgales.

Konkurss "Pagasta bibliotekārs - gaismas nesējs" ir īpaši Latvijas mazo bibliotēku darbiniekiem veltīts pasākums, lai novērtētu viņu darbu un veikumu savā pagastā un pievērstu visas Latvijas uzmanību pozitīviem un iedvesmojošiem notikumiem reģionus. "Pagasta bibliotekārs - gaismas nesējs" ir lasītāju balva un atzinība saviem bibliotekāriem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)