Banner 980x90

Alojā notiks seminārs jaunajiem uzņēmējiem par uzņēmējdarbības sākšanu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, plkst.10.00 Alojas kultūras nama mazajā zālē topošie uzņēmēji un citi interesenti aicināti uz semināru par uzņēmējdarbības sākšanu, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Apmeklējot semināru, būs iespēja uzzināt pirmos soļus uzņēmējdarbības sākšanā, uzzināt arī par atbalsta instrumentiem uzņēmējdarbības sākšanai, kā arī to, kādas kļūdas tiek pieļautas, veidojot biznesa plānu.

Seminārā būs iespēja iegūt informāciju par Alojas novada domes rīkoto konkursu "Biznesa ideju konkurss komercdarbības sākšanai Alojas novadā".

Seminārā piedalīsies pieredzējuši speciālisti no Latvijas attīstības finanšu institūcijas "Altum" un Valsts ieņēmumu dienesta.

Dalība seminārā bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)