Banner 980x90

Alojas novada domes izpilddirektora pienākumus sācis pildīt Limbažu pašvaldības deputāts Beļaunieks

Rīga, 5.febr., LETA. Alojas novada domes izpilddirektora amatā iecelts Limbažu pašvaldības deputāts Māris Beļaunieks (JKP), aģentūra LETA uzzināja Alojas novada pašvaldībā.

Par Beļaunieka iecelšanu amatā balsoja 12 Alojas novada domes deputāti, bet viens deputāts - Māris Možvillo (KPV LV) - bija pret viņa kandidatūru.

Beļaunieka līdzšinējā darba pieredze saistīta ar cilvēkresursu vadīšanu un organizatorisko darbu. No 2009.gada viņa darba gaitas saistītas ar pašvaldību, pildot Limbažu pilsētas pārvaldes vadītāja pienākumus, bijis arī olimpiskā centra "Limbaži" valdes priekšsēdētājs, vēlāk ievēlēts par Limbažu novada domes priekšsēdētāju, bet pēdējos četrus gadus bijis deputāts Limbažu novada pašvaldībā, kur tika ievēlēts no Jaunās konservatīvās partijas saraksta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)