Banner 980x90

Alojas novada domi vadīs Valdis Bārda

Alojas novada domes jaunā sasaukuma pirmajā sēdē ceturtdien par novada domes priekšsēdētāju ievēlēts Valdis Bārda, pilsētas informācijas portālam Limbazi24.lv pavēstīja Alojas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Liāna Lilenblate-Sipko.

Bārdu domes priekšsēdētāja amatā ievēlēja ar 13 balsīm "par" un divām balsīm "pret".

Novada domes priekšsēdētāja amatam tika virzīta arī Inga Mauriņa-Kaļva, taču viņa savu kandidatūru atsauca.

Lilenblate-Sipko informē, ka par domes priekšsēdētāja vietnieku vispārīgos jautājumos deputāti vienbalsīgi ievēlējuši Māri Možvillo, savukārt domes priekšsēdētāja vietniece attīstības jautājumos būs līdzšinējā novada domes priekšsēdētāja Dace Vilne.

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka Alojas novadā uzvaru pašvaldību vēlēšanās ieguvusi "Vidzemes partija", kas apsteigusi "Latvijas Zemnieku savienību" par 0,09%. Abas partijas jaunajā domes sasaukumā iegūs četras vietas.

Tāpat Limbazi24.lv jau vēstīja, ka pašvaldību vēlēšanās Alojas novadā kopumā nobalsojuši 2204 vēlētāji, kas ir 48,01% no kopējā balsstiesīgo skaita.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)