Banner 980x90

Alojas novada pašvaldība pārrunā sadarbības iespējas ar Vidzemes Augstskolu

Foto: Zane Landsmane
Foto: Zane Landsmane

Avots: Alojas novada pašvaldība

Šonedēļ Alojas novada domes priekšsēdētājs Valdis Bārda un pašvaldības darbinieki tikās ar Vidzemes Augstskolas (ViA) Zināšanu un tehnoloģiju centra (ZTC) direktoru Kasparu Osi un Padomnieku konventa locekli, Finanšu eksperti Inesi Vīksnu, lai pārrunātu un izvērtētu sadarbības iespējas jaunu uzņēmumu radīšanas un mūžizglītības jomā.

Vispirms V.Bārda iepazīstināja ar novadā aktuāliem darbības virzieniem, sadarbību ar uzņēmējiem, dažādām organizācijām, citiem novadiem un valstīm, savukārt K.Osis pastāstīja par ViA ZTC darbības specifiku un uzsāktajām iniciatīvām, sadarbības veicināšanu ar uzņēmumiem un pašvaldībām, vietējo un starpvalstu projektu izstrādi un realizāciju, kā arī attālināto darba vietu pakalpojuma izstrādi. Pēc tam tika spriests par dažādām sadarbības formām uzņēmējdarbības un mūžizglītības jomās.

Tikšanās beigās visi secināja, ka nepieciešama arī tālāka diskusija par ViA un Alojas novada sadarbības paplašināšanu un realizēšanu. Turpmāk starp pusēm regulāri notiks informācijas apmaiņa, pagaidām galvenokārt par kopīgas mūžizglītības kursu platformas izveides gaitu. Tāpat tuvākajā laikā ViA pārstāvji plāno organizēt vizīti Alojas Ausekļa vidusskolā un tikties ar potenciālajiem studentiem.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)