Banner 980x90

Alojas novadā uzstādīta jauna "Tele2" 4G interneta bāzes stacija

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA
Alojas novada Ozolmuižā ir uzbūvēta jauna ceturtās paaudzes jeb 4G mobilā interneta bāzes stacija, kas nodrošina ātru "Tele2" mobilo internetu un ātru tā savienojumu, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Mobilo sakaru operators "Tele2".

"Alojas un Staiceles iedzīvotāji jau aktīvi lieto zibenīgo "Tele2" 4G tīklu, pieaugot "Tele2" mobilā interneta klientu skaitam un patēriņam. Priecājos, ka esam paplašinājuši 4G tīklu arī Alojas novadā," saka "Tele2" tehniskā direktore Līga Krūmiņa. 

"Pērn uzbūvējām 4G tīklu ar Latvijā visplašāko pārklājumu, un šogad kā tehnoloģiju līderis turpinām būtiski investēt – šī gada pirmajā pusgadā tīkla attīstībā un jaunu produktu izstrādē "Tele2" investēja 6 miljonus eiro. Mūsu mērķis ir šogad nodrošināt 4G tīklu pieejamu jau 97% valsts teritorijas, kas nozīmē to, ka Latvijā būs viens no plašākajiem 4G tīkla pārklājumiem pasaulē," piebilst Krūmiņa. 

"Tele2" 4G internetu var lietot telefonā, planšetdatorā, piezīmjdatorā vai galda datorā. Pārliecināties, vai telefons, planšetdators, modems vai rūteris, kā arī SIM karte atbalsta 4G, var "Tele2" mājas lapā. Ikviens "Tele2" un "Zelta Zivtiņas" klients "Tele2" Centrā bez maksas var apmainīt savu SIM karti pret 4G SIM karti. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)