Banner 980x90

Amatā apstiprināta Brīvzemnieku pagasta pārvaldniece

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ceturtdien, 25.augustā Alojas novada domes sēdē Brīvzemnieku pagasta pārvaldes vadītāja amatā apstiprināja viļķenieti Daci Tauriņu, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Alojas novada pašvaldībā. 

Izsludinātajā konkursā no četriem kandidātiem Dace atzīta par piemērotāko šim amatam.

Dacei Tauriņai ir augstākā izglītība, 12 gadu pieredze darbā pašvaldībā. No 2008.gada Dace strādā Brīvzemnieku pagastā par sociālo darbinieku. Paralēli darbam sociālajā jomā jaunā pārvaldniece līdz šim aktīvi darbojusies nevalstisko organizāciju sektorā un iesaistījusies sabiedriskās aktivitātēs. Dace bijusi daudzu projektu vadītāja, guvusi pieredzi pasākumu organizēšanā un vadīšanā. Profesionālā kvalifikācija paaugstināta dažādos kursos un semināros. Darbs pašvaldībā un sabiedriskās aktivitātes devušas pieredzi personāla vadībā, budžeta sastādīšanā, gūta izpratne par darbu valsts pārvaldē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)