Banner 980x90

Amatā apstiprināta Viļķenes pagasta pārvaldes vadītāja 

Baiba Eglīte/ Foto: limbazi.lv
Baiba Eglīte/ Foto: limbazi.lv
Ceturtdienas, 28.aprīļa, Limbažu novada domes sēdē amatā tika apstiprināta Viļķenes pagasta pārvaldes vadītāja, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Aija Kamala.

Ilggadējais pagasta pārvaldes vadītājs Ilmārs Dzenis nolēma darba attiecības pārtraukt, līdz ar to pašvaldība izsludināja Viļķenes pagasta pārvaldes vadītāja amata vakanci, uz kuru pieteicās seši pretendenti. 

Izvērtējot visas amata kandidatūras, Amatpersonu un darbinieku amata kandidātu vērtēšanas komisija pieņēma lēmumu apstiprināšanai uz Limbažu novada domes sēdi virzīt Baibu Eglīti. Baibai Eglītei ir ilggadēja pieredze būvniecības konkursu organizēšanā, projektu vadībā, grāmatvedībā, lietvedības dokumentu gatavošanā u.c. 

Baiba Eglīte Viļķenes pagasta pārvaldes vadītājas amata pienākumus sāks pildīt ar 2016.gada 1.maiju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)