Banner 980x90

Amatas novadā, iespējams, ļaunprātīgi nodedzināta automašīna

Rīga, 3.jūn., LETA. Amatas novadā, iespējams, ļaunprātīgi nodedzināta automašīna, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Svētdien, 2.jūnijā, Amatas novadā, Zaubes pagastā, kādā īpašumā, konstatēts, ka, iespējams, ļaunprātīgi nodedzināta automašīna. Uz aizdomu pamata par svešas mantas tīšu bojāšanu aizturētas divas personas - 1993. un 1996.gadā dzimuši vīrieši. Policijā uzsākts kriminālprocess.

Limbažos, Cēsu ielā, 2.jūnijā plkst.10 kāds vīrietis automašīnā "Opel" pārvadāja 93,3 litrus bezkrāsainu šķidrumu, kuram ir alkoholam raksturīga smarža. Policijā uzsākta administratīvā lietvedība.

31.maijā Valmieras iecirknī reģistrēti divi gadījumi, kad no traktortehnikas nozagta degviela. Laika posmā no 30.maija līdz 31.maijam Burtnieku novadā, Burtnieku pagastā, brīvi piekļūstot, no traktortehnikas bākas nozagti 20 litri dīzeļdegvielas, savukārt Valmierā, Kauguru ielā no traktora nozagti 80 litri dīzeļdegvielas.

Policija skaidro notikušā apstākļus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)