Banner 980x90

Aprīlī mainīsies maršruta Cēsis-Valmiera-Ainaži un Valmiera-Cēsis autobusu grafiks

Rīga, 25.marts, LETA. No 1.aprīļa būs izmaiņas maršruta Nr.7774 Cēsis-Valmiera-Ainaži un Nr.7144 Valmiera-Cēsis autobusu grafikos, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas pārstāve Lilita Pelčere.

Lai iedzīvotājiem būtu iespēja no Alojas nokļūt Valmierā pirms darbalaika sākuma un atgriezties mājās pēc darbalaika beigām, maršruta Nr.7774 Cēsis-Valmiera-Ainaži autobuss no pieturvietas "Ainaži" turpmāk izbrauks plkst.5.50 nevis kā līdz šim plkst.6.50, savukārt no Cēsu autoostas tas izbrauks plkst.16.40 nevis kā šim plkst.14.40.

Saistībā ar iepriekš minētajām izmaiņām, maršruta Nr.7144 Valmiera-Cēsis reiss Cēsu autoostā turpmāk tiks uzsākts plkst.15.10 nevis kā līdz šim plkst.15.30.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)