Banner 980x90

Ārkārtas sēdes laikā plānots ievēlēt jauno Alojas domes priekšsēdētāju

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Piektdien, 30.septembrī, plkst.15.00 Alojas novada domē tiks sasaukta ārkārtas sēde, kurā plānots ievēlēt domes priekšsēdētāju, aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Liāna Lilenblate-Sipko.

LETA jau informēja, ka Alojas novada domē no amata atstādināts priekšsēdētājs Valdis Bārda (LZS). Priekšsēdētājs no amata atbrīvots ārkārtas sēdes laikā, kuras ierosinātāji bija deviņi domes deputāti, kuri 6.septembrī domē iesniedza parakstītu iesniegumu, pieprasot domes priekšsēdētāja atstādināšanu.

Par Bārdas atstādināšanu nobalsoja deviņi deputāti, pret bija pieci, bet Bārda balsojumā nepiedalījās.

Kā sēdes laikā paskaidrojis deputāts Māris Možvillo, neskatoties uz domes speciālistu vairākkārtēju brīdināšanu gan komiteju, gan domes sēdēs par pašvaldības budžeta situāciju un izlietojumu, domes priekšsēdētājs nav ņēmis vērā informāciju un turpinājis veikt darbības, kas palielinājušas budžeta izdevumu daļu.

Savukārt pats Bārda uzskata, ka nav viena konkrēta iemesla, kāpēc viņš atstādināts no amata.

"Es domāju, ka tā vairāk kādam ir tiekšanās pēc priekšsēdētāja amata. Trīs gadu laikā ir diezgan daudzi labi padarīti darbi, dažādu lielu objektu svinīgas atklāšanas. Domāju, ka tas [atstādināšana no amata] darīts vairāk, lai kāds iegūtu sev publicitāti. Varbūt vēl ir kādas slēptas lietas, par kurām es nezinu, un tās droši vien parādīsies tuvāko mēnešu lēmumos," min Bārda.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)