Banner 980x90

Augu maģija: ko tavā mājā ienes gleznā orhideja?

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

1. Negatīvās enerģijas uztvērēja

Daudzi piekritīs, ka katrs augs ienes mājoklī noteiktu enerģētiku. Vairākums pierasto istabas augu apveltīti ar neitrālu enerģiju. Bet ir arī tādi, kas rada ne visai labu fonu, un cilvēks, atrodoties auga ietekmē, var piedzīvot ko nepatīkamu.

Šoreiz par skaistu un ar labvēlīgu enerģētiku apveltīto orhideju. Izrādās, gleznā orhideja ne tikai priecē acis, bet arī dalās ar dabas dziedinošo spēku.

Jau 500 gadus pirms mūsu ēras Konfūcijs apjūsmoja šos ziedu, kuru dēvēja par ziedu karalieni. Viņš to salīdzināja ar daiļu cilvēku, kura sabiedrībā atrasties ir liela laime. Un, protams, ķīniešu gudrajam vīram bija taisnība.

2. Dziedniece un Veneras kurpīte

Orhideju var saukt arī par dziednieci, jo tā spēj harmonizēt satrauktu enerģētiku, sakārtot domas un atjaunot dzīvotprieku. Ne velti tā, saskaņā ar leģendu, ir pašas mīlas dievietes Veneras pazaudētā kurpīte.

Daži ezoteriķi piepulcē monstēru un orhideju vampīrisko augu pulkam. Tas nav pavisam taisnīgi. Jā, šis augs uzņem enerģiju, bet tikai slikto. Orhideja ir ļoti aktīva, un tās aktivitātes augstākais punkts ir tieši naktī, tāpēc to neiesaka turēt uz palodzes guļamistabā.

Starp citu, vēl kāda ķīniešu leģenda vēsta par ķīniešu imperatoru, kurš ar sievu ilgus gadus lūdzis debesis dāvāt tiem mantinieku. Un reiz ceļojošs dziednieks ieteicis valdnieku pārim ienest imperatores guļamistabā orhideju.

Pēc kāda laika orhidejai uzplauka 13 spēcīgi ziedpumpuri, kamēr imperatora sieva laida pasaulē 13 valdnieka mazuļus.

Orhideju tomēr visbiežāk iesaka novietot darba kabinetā, vannas istabā vai viesistabā.

3. Kāda nozīme orhidejas krāsai?

Ja cilvēku pārņēmis nogurums, ieteicams uz darba kabineta palodzes novietot sarkanu orhideju.

Vēlies rast laiku radošam darbam, bet tas neizdodas – palīdzēs dzeltena orhideja, turklāt rosinās ļauties neparastiem radošiem eksperimentiem. Baltas orhidejas, kas atrodas konferenču telpā vai mājās, kur radusies saspringta atmosfēra, ļaus visiem atslābināties un ātrāk rast kopīgu valodu.

Ja orhidejas sākušas vīst un slimot, tā ir zīme, ka mājās briest nopietna krīze.

Ja vīrietis dāvina orhideju sievietei, tas nozīmē, ka attiecības pārgājušas nopietnā fāzē.

Dāvināt orhideju nozīmē, ka tu no visas sirds vēlies atbrīvoties no vientulības.

4. Orhideju tēja maģijai

Kaltētas orhidejas ziedlapiņas, pievienotas tējai, var kalpot kā burvju dzira mīlestības piesaistīšanai.

Vārot sev tēju, iečukstiet tajā slēptākās vēlēšanās. Neticami, bet tās var piepildīties!

Bet jāņem vērā, ka ir daudz orhideju šķirņu, un dažas no tām ir arī indīgas! Tāpēc, pērkot orhideju maģiskiem mērķiem, noteikti uzzini tās nosaukumu un kādā katalogā noskaidro, vai tā gadījumā nav indīga.

Mūsu platuma grādos orhidejas viskrāšņāk zied ziemas sākumā. Tās ir dāsna, burvīga dāvana cilvēkiem, kas atgādina par maģiju un noslēpumainām zintīm. Palodze, uz kuras greznojas burvīgas orhidejas, jau ar izskatu vien padara mājokli skaistāku, piesaistot jūtas, maigumu, sapratni.

Raksts tapis sadarbībā ar "Latvijas avīzi"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)