Banner 980x90

Bēbīšu skola Rīgas apkaimē – profesionāļu vadītas nodarbības draudzīgā atmosfērā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kā rūpēties par jaundzimušo? Kā atraisīt zīdaiņa intelektuālās spējas un vienlaikus parūpēties par vecumam atbilstošo fizisko attīstību? Jaunos vecākus nodarbina desmitiem jautājumu par mazuļa aprūpi, un vislabāk šādu informāciju saņemt no profesionāļiem – bērnu ārstiem, fizioterapeitiem un citiem veselības programmu speciālistiem. Ieguldījums veselībā un psiholoģiskajā attīstībā ir labākā dāvana, ko varat sniegt bērnam viņa dzīves pirmā gada laikā. Bēbīšu skola jeb grupu nodarbības māmiņām ar zīdaiņiem ļauj uzzināt, kā darboties ar bērniņu un izmantot jauniegūtās zināšanas praksē pieredzējušā veselības speciālista uzraudzībā.

Labiekārtota vide un dabas harmonija – ideāla vieta māmiņām ar bērniem
Tikai 15 km attālumā no Rīgas ir bēbīšu skola, kur strādā sertificēti bērnu kopšanas speciālisti. Skola atrodas viesnīcas "Baltvilla" teritorijā, Baltezera krastā, ko ieskauj priežu mežs. Relaksējoša atmosfēra, svaigs gaiss un dabas radītais miers būs ideāli piemērots jaunajām māmiņām, kuras vēlas uz dažām stundām atmest ikdienas steigu un pavadīt laiku draudzīgā kompānijā. "Baltvilla" bēbīšu skola pozitīvi ietekmēs gan mazuļa attīstību, gan māmiņu noskaņojumu, jo nodarbības grupā ļauj
- iepazīties ar citām māmiņām un uzzināt noderīgu informāciju par bērnu kopšanu;
- izvairīties no noslēgta dzīvesveida un nepalikt mājās vienatnē ar bērnu;
- izmantot jaunās zināšanas, nebaidoties izdarīt nepareizi, jo ārsts uzreiz izlabo visas kļūdas;
- no pašas mazotnes veicināt mazuļa sociālas prasmes un ļaut viņam komunicēt ar vienaudžiem.

Bēbīšu skola sniedz papildu pārliecību, ka Jūsu bērns augs aktīvs un veselīgs. Apmeklējiet nodarbības un novērtējiet rezultātu!

Nelielas grupas un profesionāla attieksme
"Baltvilla" bēbīšu skola piedāvā nodarbības dažādu vecumu mazuļiem. Katru nedēļu notiek tikšanās ar māmiņām un bērniem vecumā:
- 3–6 mēneši;
- 6–12 mēneši;
- 1–2 gadi.

Ar zīdaiņiem strādā sertificēti fizioterapeiti un ergoterapeiti. Šīs nozares ir īpaši svarīgas bērniņa attīstībā, jo
- fizioterapija jeb kustību terapija attīsta mazuļa muskuļu sistēmu, pieradina organismu fiziskajai slodzei un kalpo par profilaksi problēmām ar mugurkaulu un locītavām nākotnē;
- ergoterapija ir roku un kāju vingrinājumi, sensorā stimulācija, sīkās motorikas attīstīšana. Ar ergoterapijas palīdzību mazulis iemācās veikt ikdienā nepieciešamas operācijas un izzina sava ķermeņa fiziskās iespējas.

Ar nodarbību sarakstu un cenām var iepazīties "Baltvilla" mājaslapā. Ienāciet Baltvilla.lv un uzziniet, kādas vēl aktivitātes bērniem un pieaugušajiem piedāvā viesnīcas veselības centrs!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)