Banner 980x90

Bīriņu Pilī norisināsies Vidzemes Tūrisma forums

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Trešdien, 14.decembrī, Bīriņu Pilī norisināsies Vidzemes Tūrisma forums, kuru rīko Vidzemes Tūrisma asociācija (VTA) sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Tūrisma departamentu, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Pasākumā piedalīties aicināti Vidzemes novadu pašvaldību tūrisma speciālisti, tūrisma uzņēmēji, kā arī citi, ar tūrisma nozari saistītu organizāciju pārstāvji un interesenti.

Foruma programma veidota trīs daļās, lai aptvertu dažādas tēmas un ikvienam pasākuma dalībniekam būtu iespēja uzklausīt jaunu un saistošu informāciju par tūrisma nozares aktualitātēm.

Foruma pirmā daļa plānota kā visaptverošs atskats uz tūrisma nozares darbību 2016.gadā, ieskicējot 2017.gada plānus. Apmeklētājus ar aktualitātēm un norisēm nacionālā mērogā iepazīstinās LIAA Tūrisma departamenta direktore, savukārt Vidzemes tūrisma asociācija dalīsies ar paveikto 2016.gadā, tūrisma statistikas tendencēm un secinājumiem, ieskicējot plānotās aktivitātes nākamajā gadā. Pieredzē ar skatījumu uz kultūras mantojumu dalīsies Latvijas Piļu un muižu asociācija, savukārt kā veiksmīgi attīstīt kulināro piedāvājumu pastāstīs "Latgales kultūras mantojuma centrs".

Pasākuma otrā daļa plānota ar izglītojošu ievirzi no LIAA Tūrisma departamenta Tūrisma produktu attīstības nodaļas par to, kā veidot digitālu saturu. Dalībniekiem būs iespēja uzklausīt Latvijas Digitālo čempionu Reini Zitmani par to, kāds būs nākotnes ceļotājs, moderno tehnoloģiju pielietošanu nozarē. Lektors vada informācijas tehnoloģiju raidījumu televīzijā "Nākotnes Parks", publicē rakstus un sektora viedokli dažādos medijos.

Foruma trešā daļa veltīta iedvesmai, kurā trīs aktīvas uzņēmējas šoreiz no Vidzemes laukiem dalīsies pieredzē kā piesaistīt apmeklētāju vietām, kas pirms viņu darbības uzsākšanas nav bijušas atrodamas tūrisma ceļvežos un navigācijas ierīcēs. Iedvesmas stāstu laikā uzklausīsim, cik svarīgi ir atrast savu identitāti un stāstu, veidot zīmolu, darboties sociālos tīklos un rīkot pasākumus, lai regulāri piesaistītu apmeklētājus. Kā iesaistīt kulināro mantojumu, tradicionālas vērtības, lutināt garšas kārpiņas un doties ciemos uz laukiem, lai nogaršotu un izzinātu. Kā piesaistīt ne tikai individuālus ceļotājus, bet uzņēmumus, lielus pasākumus, nodrošinot atbilstoša līmeņa kvalitāti un servisu.

Forumā izskaņā visi interesenti aicināti doties ekskursijā un iepazīt Bīriņu Pils piedāvājumu. Pasākums organizēts ar LIAA Tūrisma departamenta finansiālo atbalstu. Dalība pasākumā bez maksas. Foruma programma un reģistrēšanās pasākumam pieejama šeit.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)