Banner 980x90

"Brīva viļņa" padome pārvēlēta uz nākamo termiņu

Rīga, 10.jūn., LETA. Zivju pārstrādes uzņēmuma "Brīvais vilnis" akcionāru sapulcē šodien nolemts kompānijas padomi trīs locekļu sastāvā pārvēlēt uz nākamo termiņu, liecina kompānijas sniegtā informācija biržai "Nasdaq Riga".

Tādejādi "Brīvais viļņa" padomē atkārtoti ievēlēti Ilona Drikina, Kaspars Vārpiņš un Edgars Rotkājs.

Akcionāru sapulcē arī nolemts apstiprināt valdes un padomes ziņojumus par 2018.gada darbības rezultātiem. Tāpat kompānijas akcionāri pieņēma zināšanai revīzijas komitejas informāciju par 2018.gada darbu un zvērinātā revidenta atzinumu par "Brīvā viļņa" 2018.gada pārskatu, kas sapulcē tika apstiprināts.

Kompānijas akcionāri arī nolēma "Brīvā viļņa" aizvadītā gada zaudējumus 386 238 eiro apmērā segt ar uzņēmuma kapitālu.

Tāpat akcionāru sapulcē ievēlēta "Brīvā viļņa" revīzijas komiteja trīs locekļu sastāvā, tostarp atkārtoti ievēlētas Sandra Kalviņa un Sarmīte Šime, bet Rotkājs revīzijas komitejā ievēlēts kā padomes pārstāvis.

Par zvērināto revidentu "Brīvais vilnis" 2019.gada pārskata pārbaudei un atzinuma sniegšanai ievēlēts zvērinātais revidents Māris Bergmanis, kura atlīdzību būs jānosaka "Brīvā viļņa" valdei. Atlīdzība nedrīkst pārsniegt atlīdzību par 2018.gadu, noslēdzot līgumu.

Jau ziņots, ka 2018.gada pirmajā ceturksnī "Brīvais vilnis" strādāja ar 1,717 miljonu eiro apgrozījumu un 158 841 eiro zaudējumiem.

Kompānijas lielākais akcionārs ir SIA "Mūsu investīciju fonds" (97,41%), kuras dalībnieki ir "Brīvā viļņa" valdes priekšsēdētājs Arnolds Babris (49,79%) un kompānijas izpilddirektors Māris Trankalis (50,21%). "Brīvā viļņa" akcijas kotē "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā, taču kompānijas akcionāri ir nolēmuši izslēgt akcijas no regulētā tirgus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)