Banner 980x90

Dāvana kāzās 8 dažādās variācijās

Foto: Ligavam.lv
Foto: Ligavam.lv
Dāvana kāzās arvien biežāk ielūgumā tiek norādīta kā aploksnīte. Jaunais pāris vēlas saņemt naudu, lai to ieguldītu, piemēram, ģimenes mājvietas iekārtošanai vai arī kāzu ceļojumam uz eksotisko Bali vai mūžam drudžaino Ameriku. Taču jūsu sarūpētā kāzu dāvana var būt ar pievienoto vērtību. Lasiet un uzziniet, kā to panākt!

Kāzu dāvana ar personīgu papildinājumu
Ja pāris vēlas dāvanā saņemt naudu, protams, tas ir jāņem vērā. Taču jūsu ziņā ir tas, kā to pasniegt!

Lai kāzu dāvana būtu radošāka, naudu varat ievietot:
• kastītē, kas aplīmēta ar jaunā pāra kopīgām fotogrāfijām;
• krājkasītē, kuru jaunajam pārim nāksies sasist brīdī, kad nauda būs nepieciešama;
• speciāli izšūtā maisiņā, uz kura redzami iniciāļi un kāzu datums;
• foto rāmīti, uz kura norādīts mērķis, kam naudu izlietot;
• dārgumu lādē, kuru pēc tam pāris varēs izmantot dažādu mantu uzglabāšanai.

Foto: Ligavam.lvFoto: Ligavam.lv


Ideju ir ļoti daudz! Tomēr, ja papildus naudai ir vēlme pasniegt ko skaistu, noderīgu un sajūtām piepildītu, smelieties sauju iedvesmas tālāk rakstā!

Dāvana kāzās, ko līgava ar līgavaini novērtēs
Katrs sīkumiņš, kas tiek novietots mājoklī kādā īpašā vietā simbolizē stāstu. Stāstu, kas sagādājis patīkamas atmiņas. Lai arī jūsu kāzu dāvana ir viens no šiem stāstiem!

Foto: Ligavam.lvFoto: Ligavam.lv
Septiņas idejas, ko uzdāvināt
MYPRINT dāvanu karte, lai jaunais pāris kāzu foto var pārvērst skaistā atmiņu un stāstu grāmatā. Plašāku informāciju meklējiet šeit!
Spring Light eko sveces, kas drēgnos rudens vakarus padarīs siltākus, ienesot telpā gaismu un patīkamu aromātu, piemēram, rožu vai kanēļa. Tā būs iespēja laiski atlaisties dīvānā ar karstas zāļu tējas vai salda kakao krūzi rokās, lasot iemīļotu grāmatu vai vērojot televīzijas pārraidi. Vairāk lasiet te!
an&angel stikla dizaina priekšmeti, kas patiks tiem, kuri mīl iekārtot savu mājokli, saskaņojot pat vismazāko niansi, kā arī svin dzīvi ar vērienu - tā, ka sirds gavilē. Klikšķiniet te!
Piku.lv gaismas burti, kas radīti ar rokām no Latvijas bērza. Šie burti radīs mājīgu noskaņu, gan var kalpot kā fotosesijas atribūts. Aplūkojiet fotogrāfijas šeit!
Nine Black Birds mīļlietiņas ik dienu jaunlaulātajiem ļaus izjust mīlestības un laimes pielietus brīžus, nezaudējot uguntiņu acīs. Rīta kafija noteikti garšos divtik labāk. Aplūkojiet produkciju šajā mājaslapā!
Silksecret augstas kvalitātes gultasveļu pratīs novērtēt tie, kuri mīl kvalitatīvu miegu. Ienirstot mīkstā dūnu segā, ko ieskauj zīda gultasveļa, pāris varēs izsapņot viskvēlākos sapņus, kuriem cieši ticot, tie kļūst par īstenību. Plašāk par piedāvājumu lasiet, apmeklējot šo interneta vietni.
PurPur Fleur ziedu kastes vēl vairākas dienas pēc kāzu svinībām priecēs jauno sievu un vīru. Oriģināls veids, kā pasniegt dāvanu kopā ar ziediem. Par ziedu variācijām varat uzzināt te!

Izvēloties dāvanu, ņemiet vērā jaunā pāra dzīves stilu, raksturu un vērtības. Piemēram, vieni ir mūžam ceļotāji, citi nemitīgi rīko draugu sanākšanas pie sevis, bet vēl kāds pāris labprātāk bauda mierīgu atpūtu divatā, daudz laika pavadot mājās.

Ar dāvanu radiet atmiņas, radiet stāstu, kas būs kā papildinājums jaunā pāra iemītajai kopdzīves takai. Iedvesmu, profesionāļu padomus un radošas idejas ķeriet portālā Līgavām.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)