Banner 980x90

Decembrī Limbažos izskanēs koncertprogramma "Brīnumskapja Dziesmubildes Ziemassvētkos"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūzikas, dejas un dzejas programma ģimenēm ar bērniem "Brīnumskapis" decembrī aicina uz Ziemassvētku koncertprogrammu "Brīnumskapja Dziesmubildes Ziemassvētkos" visā Latvijā.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē "Brīnumskapis" pārstāvis Verners Martinovs, piektdien, 23.decembrī, plkst.10.00 koncertprogramma izskanēs Limbažu kultūras namā.

"Brīnumskapja" Dziesmu Grāmatas sestā lapaspuse ir atklājusi mākslu, kas sasaista dziesmas ar bildēm un otrādi – no katras bildes var radīt dziesmu. Zīmējot skolas solā vai omulīgi gleznojot mājās, katra bilde ir kā stāsts, kuru var pārvērst dziesmā. Un katru dziesmu var pārvērst bildē – stāsti mainās, taču atklāj tik lielo pasaules un mūzikas dažādību. 

"Brīnumskapja Skolas" direktors Kaķītis Laķītis jautā un stāsta: "Vai zināji, ka katrai dziesmai ir sava bilde? Kā skanīga Ziemassvētku kartiņa, kas salocīta stāv uz apsveikumu galda visu svētku laiku, nedzirdami dungojot kādu skaistu melodiju, nu arī Brīnumskapis savas dziesmas ir uzzīmējis. Tās ir skanošās bildes! Redzi un dzirdi, kur lāči miegā un irbes sniegā, vientuļš mēness tievā diegā… Galvenie dziesmu gleznotāji noķellējušies līdz matu galiņiem, gatavi jaunajai programmai. Tur arī es - Kaķītis Laķītis, kurš iededz koncerta svecītes, lai labāk redz skaisto Malvīni, mūzikas skolotāju Andri un Komponistu. Turpat arī trakulīgie Tantiņš un Rasiņš, kas ar zilimelnām negaisa mākoņa krāsām apzīmējuši Brīnumskapja bungas un deju skolotāja Kode, kas to vien dzied: "ja varētu būt putniņš..." Tā arī šajos Ziemassvētkos - Brīnumskapī katrs savu dzīvi dzīvo." 

Biļetes nopērkamas "www.bilesuparadize.lv" un koncertu norises vietās. Biļetes bērniem jāiegādājas no 4 gadu vecuma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)