Banner 980x90

Decembrī Limbažos notiks Jāņa Paukštello 65 gadu jubilejas koncerts

Jānis Paukštello/ Foto: Edijs Pālens/LETA
Jānis Paukštello/ Foto: Edijs Pālens/LETA
Otrdien, 6.decembrī, plkst.19.00 Limbažu Kultūras namā notiks Jāņa Paukštello 65 gadu jubilejas koncerts, pilsētas informācijas portālu Limbazi24lv informē koncerta organizatori.

Koncertprogramma notiks divās daļās - pirmajā daļā uzstāsies aktiera draugs un kolēģis Varis Vētra, bet otrajā daļā koncerta apmeklētāji varēs baudīt Jāņa Paukštello talantu.

Tā kā šis ir arī maestro Raimonda Paula jubilejas gads, tad caurvijoties Jāņa Peterea mīlas dzejai, visas programmas garumā, aktiera izpildījumā izskanēs arī populārākās Raimonda Paula dziesmas.

Koncertā skanēs arī komponista Gaita Lazdāna dziesmas no Jāņa Paukštello jaunā mūzikas albuma "Vidū pašai dzīvībai".

Jānis Paukštello dzimis 1951.gada 26.martā, Jaunpiebalgā. Pabeidzis Murjāņu sporta internātskolu un 1974.gadā beidzis Latvijas Valsts Konservatorijas Teātra fakultāti. Kopš 1972.gada Jānis Paukštello darbojas Dailes teātrī. Kino debitējis 1973. gadā Rīgas Kinostudijas filmā "Pilsētas atslēgas", bet popularitāti ieguvis ar galveno lomu 1975.gada filmā "Mans draugs - nenopietns cilvēks". 1987.gadā kļuva par Latvijas PSR Nopelniem bagāto skatuves mākslinieku. Mākslinieks ir filmējies 54 mākslas filmās un piedalījies vairāk kā 150 teātra izrādēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)