Banner 980x90

Emocijām bagātas dāvanas – piedzīvojums dāvanu kartes formātā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Kurš gan nav ar nepacietību gaidījis svētku dienu, lai uzzinātu, kādas dāvanas ir sagādājuši tuvinieki? Ikvienam patīk saņemt uzmanības un mīlestības apliecinājumus, jo īpaši tad, ja dāvanas ir oriģinālas un emocijām piepildītas. Ja Jūs vēlaties pasniegt dāvanu, kas paliks cilvēka atmiņā, dodiet priekšroku nevis priekšmetiem, bet piedzīvojumiem. Dāvanu karte aizraujošām un neierastām nodarbēm ir piemērota jebkuriem svētkiem un saņēmējiem.

Dāvanas internetā – daudzveidīgi piedāvājumi un ērta meklēšana
Dāvanu karšu veikals DāvanuServiss.lv piedāvā iegādāties dāvanu kartes gan aktīvai, gan mierīgai atpūtai. Ideālas dāvanas varēsiet piemeklēt gan sev, gan tuviniekiem un draugiem, jo DāvanuServiss.lv ļauj izvēlēties starp simtiem dāvanu variantiem. Iepazīties ar plašo piedāvājumu un veikt pasūtījumu Jūs variet jebkurā sev ērtā laikā, jo interneta veikals strādā visu diennakti.

Atrast oriģinālas un saņēmēja gaumei un interesēm atbilstošas dāvanas būs viegli ar DāvanuServiss.lv palīdzību. Veikala eksperti atlasa interesantākos piedāvājumus piedzīvojumu nozarē un apkopo tos dažādās kategorijās. Atkarībā no situācijas, pasūtiet dāvanas
- svētkiem – dzimšanas dienām, kāzām, Ziemassvētkiem un jaunajam gadam;
- cilvēku grupām – ģimenēm, vecpuišu un vecmeitu ballītēm, bērnu svētkiem, pāriem;
- individuālam saņēmējam – vīrietim, sievietei, kolēģim, biznesa partnerim.

DāvanuServiss.lv piedāvātās dāvanas neatstās vienaldzīgu nevienu saņēmēju. Veikala katalogā atradīsiet gan tradicionālus atpūtas veidus – nakti viesnīcā, izjādi ar zirgiem, SPA procedūras –, gan modernus piedzīvojumu variantus – braucienu ar kartingu, escape room spēli, sporta aktivitātes gaisā un ūdenī. Ja vēlaties sniegt dāvanas saņēmējam izvēles brīvību vai labi nepārzināt jubilāra gaumi, tad iegādājieties dāvanu komplektus. Jums vajadzēs izvēlēties dāvanas nozari, bet dāvanas saņēmējs pats izraudzīsies konkrēto piedāvājumu.

Četras vietas, kur meklēt oriģinālas dāvanas
Dāvanas izvēle ir nozīmīgs posms, taču ne mazāk svarīgi ir ērti iegādes noteikumi. DāvanuServiss.lv piedāvā dažādus pasūtīšanas variantus:
- tiešsaistē, davanuserviss.lv mājaslapā;
- DāvanuServiss.lv veikalos t/c "Rīga Plaza", t/c "Galleria Riga", t/c "Spice", t/n "Kurzeme", t/c "Dauga";
- "Valters un Rapa" grāmatnīcās Rīgā;
- "Maxima XX" un "Maxima XXX" lielveikalos visā Latvijā.

Ja pasūtīsiet dāvanu karti internetā, varēsiet izdrukāt to pats vai jebkurā DāvanuServiss.lv veikalā. Ielieciet karti skaistā aploksnē un dodieties uz svētku pasākumu! Lai atklātu jaunas dzīves šķautnes un izbaudītu piedzīvojumu, ienāciet davanuserviss.lv un uzziniet, kādus pārsteigumus variet sagādāt sev un saviem tuviniekiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)