Banner 980x90

Florbola komanda "Liepupe" veiksmīgi noslēgusi sezonu

Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv
Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv
Florbola komanda "Liepupe" veiksmīgi noslēgusi 2015./2016.gada regulāro sezonu Šajā sezonā SK "Veixmes" florbolisti izšķīrās par labu dalībai dažādos turnīros, kuros spēļu grafiks atbilst liepupiešu iespējām izbraukāt turnīrus, jo ikdienā ne visi jaunieši ir uz vietas Liepupē, un komandas mērķis šajā sezonā bija iztikt bez viesspēlētājiem. Liepupieši piedalījās Vidzemes , Limbažu un Kocēnu čempionātos, kuros sabraukumi notika brīvdienās. 

Kā pisētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā, Vidzemes čempionātā liepupieši pamatturnīru beidza kā otrie grupā, tomēr izslēgšanas spēlēs sīvā cīņā (izspēlētas trīs spēles) veiksmīgāki izrādījās pretinieki, liedzot "Veixmēm" pakāpties augstāk.

Limbažu čempionātā, kur turnīra nolikums, liedza piedalīties izšķirošajās spēles dažiem spēlētājiem, Liepupe izcīnija 3.vietu, godam saņemot bronzas medaļas. Liepupes spēlētājs Aleksandrs Pavlovskis atzīts par šī turnīra labāko aizsargu.

Kocēnu čempionātā, kurā Liepupe spēlēja B divīzijā, regulāro turnīru komanda beidza kā pirmie. Varbūt, kļūdu izvērtējums Vidzemes un Limbažu čempionātos, lika liepupiešiem pusfināla spēlēs cīnīties jau no spēles pirmās minūtes, tādejādi abās spēlēs svinot uzvaras un nodrošinot sev vietu finālā. 

Sestdien, 4.jūnijā komanda pilnā sastāvā devās uz Kocēniem, lai cīnītos par zeltu. Pretī liepupiešiem stājās spēcīga komanda IBK "Griffin".

Spēli labi iesāka liepupieši, katrs spēlētājs cīnījās par laukuma centimetru, kas deva arī rezultātu 3:0, izskanot pirmā perioda beigu svilpei. Pretinieki nedomāja padoties, realizējot savas iespējas. Līdz spēles beigu signālam bija palikušas 38 sekundes, kad rezultātu tablo rādīja vairs tikai 3:2, un liepupiešiem noraidījums. Ļoti saspringtas sekundes, tomēr liepupieši spēja izturēt un milzīgs prieks, līdzjutēju gaviles sagaida spēles beigu signālu. Liepupieši bija izcīnījuši zeltu.

Turnīra simboliskajā izlasē tikuši arī Liepupes uzbrucēji Mārcis Rolands Janvars un Pauls Skuja.

"Paldies visiem spēlētājiem un mūsu vārtsargiem par izturību un atdevi visas sezonas garumā. Paldies mūsu līdzjutējiem par viņu balsīm un plaukstām. Paldies Salacgrīvas novada domei par finansiālu atbalstu," savā uzrunā pateicās Aleksandrs Pavlovskis.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)