Banner 980x90

Izdots nākamā gada Salacgrīvas kalendārs

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Izdots Salacgrīvas novada kalendārs 2017.gadam "Salacgrīva starp diviem pavasariem", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā.

Kā norāda pašvaldība, šogad kalendārs izdots jau 11.reizi. Lai izvēlētos fotogrāfijas, rīkots konkurss, kurā kopumā iesniegtas 74 bildes.

Kalendāram žūrija izvēlējās Salacgrīvas fotobiedrības pārstāvju Ineses Sāres, Ilgas Tiesneses un Ērika Kariņa, kā arī trīs viesmākslinieku - Sintijas Papiņas, Mārtiņa Bērtuļa un Askolda Berovska darbus.

Salacgrīvas fotobiedrība norāda, ka pašvaldība kalendāru izmantos kā reprezentatīvo dāvanu, to iecienījuši arī iedzīvotāji, kā arī daudzi izdevumi aiceļo arī uz ārzemēm.

Kalendārus var iegādāties Salacgrīvas un Ainažu tūrisma informācijas centrā, cena 3 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)