Banner 980x90

Izsolīs Salacgrīvas tirgus apsaimniekošanas tiesības

Valmiera, 5.janv., LETA. 18.janvārī plkst.11 Smilšu ielā 9, Salacgrīvā, notiks izsole par tiesībām apsaimniekot Salacgrīvas tirgu.

Izsolē rakstiskā veidā tiks izsolītas Salacgrīvas tirgus kompleksa apsaimniekošanas un apakšnomas tiesības, kā arī tiesības organizēt tirdzniecību gadatirgos, Jūras svētkos un pilsētas svētkos saskaņā ar esošo normatīvo aktu nosacījumiem.

Pieteikties dalībai pasākumā var līdz 17.janvāra plkst.17.

Salacgrīvas tirgus atrodas Krusta ielā 3, un tajā ietilpst tirgus paviljons 130 kvadrātmetru platībā, tirgus nojumes 87,5 kvadrātmetru platībā, tirgus laukuma nožogojums, tirgū esošās kustāmās mantas, kā arī 1300 kvadrātmetru liela zemes gabala Bocmaņa laukumā Salacgrīvā, 1600 kvadrātmetru lielas platības Viļņu ielā 4 un 3400 kvadrātmetru liela zemes gabala Ostas ielā 4.

Salacgrīvas tirgus kompleksa nomas maksa ir 80,29 eiro mēnesī, kas sastāv no nomas maksas zemes gabalam Krusta ielā 4, kas ir 11,84 eiro, un nekustāmās un kustāmās mantas nomas maksas, kas ir 68,45 eiro mēnesī. Zemes gabala nomas maksa Bocmaņa laukumā ir astoņi centi par kalendāro dienu, Viļņu ielā 4 un Ostas ielā 4 attiecīgi - 28 centi un 51 cents par vienu kalendāro dienu, kas maksājama par dienām, kad zemes gabalos notiek tirdzniecība. Citos Salacgrīvas novada pašvaldībai piederošos zemes gabalos, kuri var tikt izmantoti tirdzniecības organizēšanai pilsētas svētku laikā, ja mainās norises vieta, nomas maksa ir 1,5% no kadastrālās vērtības proporcionāli dienu skatam gadā par vienu kalendāro dienu.

Nomas termiņš ir trīs gadi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)