Banner 980x90

Izvēlēta šī gada Salacgrīvas Ziemassvētku egle

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Trešdien, 7.decembrī Salacgrīvas novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs, izpilddirektors Kaspars Ķemers un ceļu un apsaimniekojamās teritorijas pārzinis Edžus Jirgensons devās mežā, lai kopā ar tā īpašnieku Normundu Tīklenieku izvēlētos pilsētas lielo egli, kur iedegs svētdien, 11.decembrī, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Salacgrīvas novada pašvaldībā.

Normunds Tīklenieks egles gada nogales svētkiem izvēlas jau laicīgi. "Ejot medībās noskatu, kura egle kuplāka, biezāka un skaistāka, zinu gada nogalē tā noderēs…" stāsta Normunds. Tā arī šoreiz - vairākas noskatītas Bocmaņa laukumam un Salacgrīvas kultūras nama lielajai zālei.

Apskatot egles ir izvēlētas īstās un aceturtdien, 8.decembrī tās nogādātas Salacgrīvā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)