Banner 980x90

Kāzu gredzeni kā simbols mūžīgai mīlestībai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Laulību gredzenu nēsāšanas tradīcijas pirmsākumi meklējami Senajā Ēģiptē, kad jaunais pāris viens otram solīja mūžīgu mīlestību, uzvelkot pirkstā dzelzs gredzenu. Ar laiku, protams, mainījušies materiāli, no kuriem tos izgatavo, tomēr kāzu gredzeni vēl aizvien jaunajam pārim kalpo kā bezgalības zīme – tam nav ne sākuma, ne beigu. Gredzens ir mūžīgs atgādinājums par viņu īpašo dienu, kad solīta mūžīga mīlestība, tāpēc gredzenu izvēlei ir jābūt rūpīgi izsvērtam un pārdomātam lēmumam. 

Kāzu portāla Ligavam.lv padomi, izvēloties laulību gredzenus:
- lai gan kāzu gredzenu izvēles vienīgais ierobežojums ir jaunā pāra fantāzija, jāņem vērā, ka gredzeniem jābūt ērtiem un praktiskiem arī ikdienas nēsāšanai;
- jāņem vērā nepieciešamība mainīt gredzena izmēru, jo ar gadiem var nākties samazināt vai palielināt gredzena virsmu;
- pārim kopīgi jāizlemj, kurš no materiāliem būs viņiem vispiemērotākais, vai tiks izmantoti dārgakmeņi un citi materiāli;
- lai gan gravēšana nav obligāta, tomēr daudzi jaunie pāri izvēlas iegravēt viens otra vārdu un kāzu dienas datumu;

Neaizmirstiet interesēties par kāzu gredzenu garantiju un izgatavošanas laiku, lai novērstu jebkādu pārpratumu rašanos.

Jaunākās modes tendences nav visiem piemērotas
Arī kāzu gredzenu modē ik gadu parādās jaunas tendences. Ja pirms pāris gadiem aktuāli bija izvēlēties lielus gredzenus ar ievērojama izmēra dimantiem, tad pašlaik modē ir latviskais minimālisms. Arvien biežāk jaunie pāri izvēlas gredzenus, ko rotā kāda latviešu rakstu zīme. Vēl viena aktuāla modes tendence ir laulību gredzenu tetovēšana, tomēr derētu atcerēties, ka nav nekā mainīgāka par modi. Tādēļ visērtākā izvēle mīlestības apliecināšanai ikdienā ir klasiskie kāzu gredzeni.

Jau gatavi kāzu gredzeni ir pieejami plašā klāstā juvelierizstrādājumu veikalos, kur konsultāciju sniegs pieredzējuši juvelieri. Tomēr gredzenu pasūtīšana ir individuāla pieeja, kad iespējams ne tikai izvēlēties no kataloga piedāvājuma, bet arī realizēt pārdrošākās idejas. Lai izgatavotu jaunajam pārim tīkamus gredzenus, ir iespējams pārkausēt arī citas rotaslietas, piemēram, ķēdīti vai rokassprādzi.

Portāls mūsdienīgām līgavām Ligavam.lv piedāvā izvēlēties kāzu gredzenus no šādām kolekcijām:
- juveliera Agra Enkuzēna;
- juveliera Jevgēnija Stragova;
- "Schalins";
- "Baltzelts";
- "Breslava";
- "Zelts";
- "Vigorius".

Iedvesmu kāzu gredzenu izvēlē, kā arī citus padomus kāzu organizēšanai meklējiet kāzu portālā mūsdienīgai līgavai www.ligavam.com.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)