Banner 980x90

KNAB Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta vides inspektoru tur aizdomās par 700 eiro kukuļa pieprasīšanu

Rīga, 21.febr., LETA. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) sācis kriminālprocesu pret Dabas aizsardzības pārvaldes Ziemeļvidzemes biosfēras rezervāta vecāko valsts vides inspektoru par 700 eiro liela kukuļa pieprasīšanu, aģentūra LETA noskaidroja KNAB.

KNAB rīcībā esošie pierādījumi liecina, ka valsts vides inspektors pieprasīja 700 eiro kukuli par vagoniņa restaurāciju nekustamajā īpašumā Salacgrīvas pagastā.

Aizdomās turētajai personai ir piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi - aizliegums tuvoties noteiktai personai un noteiktas nodarbošanās aizliegums.

Izmeklēšanas interesēs šobrīd plašāka informācija netiek sniegta.

KNAB uzteic Dabas aizsardzības pārvaldes un tās darbinieku rīcību, sniedzot atbalstu izmeklēšanas darbā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)