Banner 980x90

Konkursā meklē projekta "Rail Baltica" zemju ierīcības projektu izstrādātājus un mērniekus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Jaunbūvējamās Eiropas platuma sliežu dzelzceļa līnijas "Rail Baltica" īstenotājs Latvijā SIA "Eiropas Dzelzceļa līnijas" izsludinājis atklātu konkursu, lai atrastu zemes ierīcības projektēšanas, kadastrālās uzmērīšanas un robežu ierīkošanas darbu veicējus nekustamajiem īpašumiem, kas nepieciešami "Rail Baltica" izbūvei Rīgas pilsētā un Mārupes, Baldones, Ķekavas, Olaines, Ropažu, Salaspils un Stopiņu novados, aģentūru LETA informēja "Eiropas Dzelzceļa līniju" pārstāve Rita Voronkova.

Izsludinātā atklātā konkursa gaitā tiks noslēgta vispārīgā vienošanas, lai veiktu zemes ierīcības projektēšanas, kadastrālās uzmērīšanas un robežu ierīkošanas darbus nekustamajiem īpašumiem, kas saistīti ar Eiropas standarta platuma publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras līnijas "Rail Baltica" būvniecību Latvijas teritorijā.

Pakalpojums nepieciešams atsavināšanas procesa īstenošanai un valsts īpašuma tiesību nostiprināšanai zemesgrāmatā uz valsts vārda Satiksmes ministrijas personā.

Darbu izpildes periods plānots četru gadu garumā par kopējo summu 1,35 miljoni eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) jeb 1,63 miljoni eiro ar PVN.

Konkursam var pieteikties pretendenti, kuriem ir normatīvajiem aktiem atbilstošs sertifikāts un izstrādāto zemes ierīcības projektu un zemes kadastrālās uzmērīšanas darbu skaits iepriekšējo trīs gadu laikā ne mazāks par 60. Vispārīgā vienošanās tiks slēgta ar ne mazāk kā trīs un ne vairāk kā septiņiem pretendentiem.

Iepirkums tiek finansēts no Eiropas infrastruktūras savienošanas instrumenta (EISI) projekta "1435 milimetru standarta platuma dzelzceļa līnijas "Rail Baltic"/"Rail Baltica" (RB) attīstības koridors caur Igauniju, Latviju un Lietuvu" finanšu līdzekļiem.

Piedāvājumi jāiesniedz līdz 2017.gada 13.martam.

"Eiropas Dzelzceļa līnijas" ir projekta "Rail Baltica" 1.kārtas aktivitāšu ieviesējs Latvijā. "Eiropas Dzelzceļa līnijas" turpina projekta "Rail Baltica" realizēšanu Latvijā atbilstoši finansēšanas līgumam starp INEA ("Innovation and Networks Executive Agency") un trīs Baltijas valstu kopuzņēmumu "RB Rail", kas ir vadošais projekta ieviesējs vienlaikus Latvijā, Igaunijā un Lietuvā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)