Banner 980x90

Kredīts tiem, kuri prot taupīt

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Izlasot virsrakstu, noteikti rodas jautājums: "Kādēļ gan kredīts būtu nepieciešams tiem, kas prot taupīt un rīkoties ar finansēm?" Šāds jautājums varētu rasties tādēļ, ka taupīgiem cilvēkiem šķietami vienmēr ir uzkrājumi vai vismaz nav aktuālu parādsaistību. Tieši šis ir iemesls, kādēļ taupīgam cilvēkam kredīts var būt parocīgs, jo viņš vienmēr nokārto parādsaistības savlaicīgi. Bet ko darīt, ja neproti taupīt? Tādā gadījumā jāsāk ar savu finansiālo paradumu izvērtēšanu.

3 padomi, kā ietaupīt līdzekļus
Pat ja Tev šķiet, ka nekad nepērc neko lieku, tad, uzliekot visas izmaksas uz papīra, pavērtos cita aina. Piemēram, nelieli ikdienas našķi – košļenes, šokolādes, kafija un citi šķietamie sīkumi – mēneša griezumā var sastādīt ievērojamu naudas summu. Seko šiem padomiem, lai vairs nebūtu jāaizņemas no radiniekiem vai jāņem kredīts internetā:
- liec sīknaudu krājkasē. Par katru nenopirkto našķi ieliec 0,50 centus krājkasītē un jau pēc mēneša redzēsi, cik daudz naudas tādā veidā iespējams iekrāt.
- pērc tik, cik nepieciešams. Neiegādājies pārtiku ar rezervi, jo tāpat daļa no tās beigās nonāks atkritumu tvertnē.
- lieto preces, ko var Izmantot atkārtoti. Nepērc katru reizi, piemēram, jaunu ūdens pudeli, bet uzpildi to mājās.

Ievērojot šos vienkāršos padomus, jau pēc neilga laika jutīsi savas finansiālās situācijas uzlabošanos. Tomēr, ja esi taupīgs, bet Tev nepieciešama papildu nauda, tad ātrais kredīts var patiesi noderēt neparedzētā situācijā. 

Kredīts 15 minūšu laikā
Ja esi izlēmis par labu ātrajam aizdevumam, tad izvēlies tādu kredītdevēju, kas ir sevi pierādījis tirgū un ir ieguvis klientu uzticību. Viens no šādiem aizdevējiem ir "Kredīts7", kas izsniedz ātro kredītu tikai 15 minūšu laikā. "Kredīts7" piedāvā divu veidu aizdevumus:
- kredīts jaunajiem klientiem – pirmo kredītu iespējams saņemt summā no 100 līdz 300 eiro.
- kredīts esošajiem klientiem – atkārtotu kredītu iespējams saņemt summā no 100 līdz 400 eiro.

Abu kredītu atmaksas termiņš ir no 15 līdz 30 dienām, bet, protams, naudu iespējams atdot jau ātrāk. Atmaksas termiņš ietekmē arī gada procentu likmes apjomu – jo īsāku termiņu izvēlēsies, jo mazāka procentu likme būs jāmaksā.

Kredīts ir tikai īstermiņa risinājums
Ātrais aizdevums internetā ir paredzēts tikai ārkārtas situācijām, nevis jaunu apavu iegādei vai izklaidei. Aizņemies naudu atbildīgi un izvērtē savas iespējas atmaksāt kredītu noteiktajā laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)