Banner 980x90

Lādezerā sniegs ieskatu dejas "Ornaments" tapšanā

Rīga, 12.sept., LETA. Nākamnedēļ, 21.septembrī, Limbažu novada ciemā Lādezers notiks ceturtais laikmetīgās dejas projekts "Kāda deja der laukiem?", kas šoreiz ļaus ieskatīties dejas "Ornaments" tapšanā, aģentūru LETA informēja "Dance.lv žurnāla" redaktore Daina Tabūna.

Lādezerā viesosies horeogrāfi un dejotāji Krišjānis Sants no Latvijas un Ieva Gaurilčikaite no Lietuvas. Abi dejotāji skatītājiem nodejos 15 minūšu garu "Ornamenta" dueta versiju.

Tai sekos neliela dejas kompozīcijas meistarklase, kurā apmeklētāji varēs paši iesaistīties dejas tapšanā kā mentori.

Pēc meistarklases un nelielas iesildīšanās "Ornamenta" duetu varēs noskatīties vēlreiz.

Pirmo reizi Santa solo priekšnesums "Ornaments" tika rādīts 2011.gadā. Gadu gaitā tas vairākkārt pārveidots gan video formā, gan citā solo, gan 20 un septiņu dejotāju horeogrāfijās. Tagad nolemts veidot "Ornamenta" dueta versiju.

Pasākums, kas sāksies plkst.20, notiks Lādezera pamatskolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)