Banner 980x90

Līdz 7.oktobrim var iesniegt priekšlikumus Limbažu novada attīstības programmai 

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Līdz piektdienai, 7.oktobrim iespējams iesniegt priekšlikumus Limbažu novada attīstības programmai 2017.– 2023.gadam, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Limbažu novada attīstības programma ir vidējā termiņa plānošanas dokuments 2017.– 2023.gadam, kas nosaka novada attīstības prioritātes, rīcības virzienus un uzdevumus, kā arī to īstenotājus un finanšu resursus ilgtermiņa mērķu sasniegšanai.

Iedzīvotāji ar Attīstības programmas 1.redakciju var iepazīties:

*Limbažu novada pašvaldības interneta mājas lapā www.limbazi.lv;
*Limbažu novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā Rīgas ielā 16, Limbažos, darba dienās no plkst.9.00 līdz plkst.16.00;
*Limbažu novada pašvaldības pagastu pārvaldēs darba dienās no plkst.9.00 līdz plkst.12.00 un no plkst.13.00 līdz plkst.16.00.

Rakstiski iebildumi/ priekšlikumi par Attīstības programmu, norādot iesniedzēja vārdu un uzvārdu vai institūcijas nosaukumu, nosūtāmi Limbažu novada pašvaldībai pa pastu (adrese Rīgas iela 16, Limbaži, LV-4001) vai uz e-pasta adresi: attistibas_nodala@limbazi.lv, vai arī iesniedzami Limbažu novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā Rīgas iela 16, Limbažos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)