Banner 980x90

Liepupē notiks nakts volejbola turnīrs

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Piektdien, 14.oktobrī Liepupes vidusskolā norisināsies šīs sezonas otrais nakts volejbola turnīrs, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Sacensību sākums plkst.19.00. Pieteikšanās sacensībām ir individuāla pa telefona numuru 26513129 sūtot sms ar vārdu un uzvārdu. Maksimālais dalībnieku skaits ir 32 dalībnieki, tādēļ pieteikšanās jāveic laicīgi.

Sacensību dienā komandas tiks izlozētas uz vietas skatoties dalībnieku skaitu. Izspēles sistēma tiek izveidota uz vietas skatoties no dalībnieku skaita. Spēles norisinās līdz diviem uzvarētiem setiem, katrs sets līdz 15 punktiem. Komanda sastāv no četriem dalībniekiem. Pieteikties var jebkurš dzimums gan vīrieši, gan sievietes.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)