Banner 980x90

Limbažniekus aicina pieteikties konkursam "Skaistākais Ziemassvētku noformējums"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Limbažu novada pašvaldība aicina novada iedzīvotājus, iestādes un uzņēmumus pieteikties dalībai konkursā "Skaistākais Ziemassvētku noformējums", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Konkursā var piedalīties ikviens ar Ziemassvētku tematikai atbilstošu noformējumu tirdzniecības un pakalpojumu iestāžu, uzņēmumu, mācību iestāžu, dzīvojamo māju un citu ēku fasādēs, sētās, pagalmos un skatlogos.

Objektu pieteikt konkursam var darba dienās līdz pirmdienai, 12.decembrim (ieskaitot) Limbažu novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā (Limbažos, Rīgas ielā 16, 1.stāvā), e-pastā: dome@limbazi.lv vai zvanot pa tālruni +371 64023003, pieteikumā jānorāda objekta nosaukums (dzīvojamā māja, veikals, uzņēmums, skola u.c.), adrese, kontaktpersona un kontakttālrunis.

Konkursa vērtēšanas komisija objektus vērtēs no otrdienas, 13.decembra līdz pirmdienai, 19.decembrim, iedalot tos četrās kategorijās - privātmāju noformējums; daudzdzīvokļu dzīvojamo māju noformējums; uzņēmumu un citu sabiedrisko ēku noformējums; pašvaldības iestāžu un kapitālsabiedrību ēku noformējums.

Konkursam pieteiktos objektus vērtēs pēc tādiem kritērijiem, kā pirmais iespaids, noformējuma atbilstība Ziemassvētku specifikai un noskaņai, noformējuma idejas oriģinalitāte un kompozīcija, noformējuma materiālu pielietojums un krāsu risinājums, noformējuma saderība ar ēkas arhitektūru un apkārtējo vidi, tīrība un kārtība objektā un tam piegulošā teritorijā.

Par uzvarētājiem katrā kategorijā atzīstami tie objekti, kas kopvērtējumā (pēc visu vērtēšanas komisijas locekļu katram objektam piešķirto punktu saskaitīšanas) ieguvuši vislielāko punktu skaitu.

Konkursa uzvarētājiem kategorijā privātmāju noformējums, kategorijā daudzdzīvokļu dzīvojamo māju noformējums un kategorijā uzņēmumu un citu sabiedrisko ēku noformējums tiks piešķirti Limbažu novada pašvaldības Pateicības raksti un naudas balvas:
* par 1.vietu 220 eiro (divi simti divdesmit eiro);
* par 2.vietu 150 eiro (viens simts piecdesmit eiro);
* par 3.vietu 75 eiro (septiņdesmit pieci eiro).

Kategorijā privātmāju noformējums, kategorijā daudzdzīvokļu dzīvojamo māju noformējums un kategorijā uzņēmumu un citu sabiedrisko ēku noformējums, katrā tiks piešķirtas trīs veicināšanas balvas, katra 50 eiro apmērā, un Limbažu novada pašvaldības Pateicības raksti.
Kategorijā – pašvaldības iestāžu un kapitālsabiedrību ēku noformējums trīs labākajiem noformējumiem tiks piešķirti Limbažu novada pašvaldības Pateicības raksti un balvas līdz 50 eiro apmērā. 

Konkurss "Skaistākais Ziemassvētku noformējums" tiek rīkots ar mērķi veicināt Ziemassvētku noskaņas un kvalitatīva dekorējuma radīšanu – ēku fasāžu, ēku pagalmu, veikalu skatlogu, kā arī sabiedrisko objektu ārtelpu izgreznošanu Ziemassvētku laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)