Banner 980x90

Limbažos ar izstādēm un filmu demonstrēšanu norisinasies Zviedrijas dienas

Daugavpils, 19.apr., LETA. No šodienas īdz 30.aprīlim Limbažos norisināsies Zviedrijas dienas, kuru laikā interesnetiem būs iespēja apskatīt mūsdienu zviedru dažādo sabiedrību attainojošas iztādes, apmeklēt zviedru filmu festivālu un piedalīties citos pasākumos, aģentūru LETA informēja Zviedrijas vēstniecības pārstāve Gaļina Aizvakara.

Zviedrijas dienu Limbažos pasākumus apmeklēs arī Limbažu sadraudzības pilsētas Zviedrijā Klippanas delegācija un Zviedrijas vēstnieks Latvijā Henriks Landerholms.

"Zviedrijas dienās viena no lietām, kas man ļoti patīk, ir iespēja redzēt dažādas Latvijas pilsētas, to iedzīvotājus un tradīcijas," norāda Landerholms. "Es ar nepacietību gaidu tikšanos ar Limbažu ģimnāzijas jauniešiem. No jauniešiem vienmēr ir iespēja mācīties. Kas zina, iespējams, viņiem būs kas sakāms par diplomātiju un es varēšu to iegaumēt," turpina vēstnieks.

Vizītes sākumā Landerholmam paredzēta tikšanās Limbažu novada pašvaldībā. Turpinājumā vēstnieks apmeklēs Limbažu pamatskolu, uzņēmumu "Vit Būve" un Limbažu Galveno bibliotēku.

Zviedrijas dienās Limbažu iedzīvotājiem būs iespēja redzēt dažādas izstādes, kas atspoguļo mūsdienu zviedru dažādo sabiedrību. Tās būs izvietotas domē, bibliotēkā, un Limbažu ģimnāzijā. Bibliotēkas telpās norisināsies arī zviedru filmu festivāls.

Oficiālā Zviedrijas dienu Limbažos atklāšana notiks šodien plkst.17 Limbažu bibliotēkā. Piedalīties Zviedrijas dienu Limbažos aktivitātēs ir aicināti visi interesenti, pasākumi ir atklāti un bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)