Banner 980x90

Limbažos izpilddirektora vietnieks saņems ap 1600 eiro mēnesī

Limbažu novada dome nolēmusi izveidot jaunu pašvaldības izpilddirektora vietnieka amatu, aģentūrai LETA apstiprināja pagājušajā nedēļā ievēlētais izpilddirektors Ainārs Liniņš (RP).

Izpilddirektora vietnieka amatā tika ievēlēts Agris Blumers (ZZS).

Liniņš pauda, ka viņa vietnieka alga varētu būt 80% no priekšsēdētāja mēnešalgas, apmēram 1600 eiro mēnesī. Samaksa par darbu nebūs atkarīga no paveiktā novērtējuma, tā augs reizē ar vidējo algu valstī.

Liniņš stāstīja, ka viņam vietnieks ir nepieciešams, jo novadā kopā ar pilsētu izpilddirektoram ir ļoti liels darba apjoms, "Izpilddirektors viens pats nevar tikt galā, it īpaši ja tiek īstenoti celtniecības un Eiropas projekti," teica Liniņš, piebilstot, ka šāds amats Limbažu domē agrāk ir bijis.

Atbildot uz jautājumu, kādi būs Blumera darba pienākumi, Liniņš aģentūrai LETA atbildēja, ka par to viņš kopā ar administratīvās nodaļas vadītāju un īpašumu apsaimniekošanas nodaļas vadītāju vienosies šonedēļ. Pašlaik jaunizveidotajam amatam neesot amata apraksta.

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka iegūstot 12 deputātu atbalstu Limbažu novada domi no pagājušās nedēļas vada Māris Beļaunieks (V).

Bijušais Limbažu domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers (ZZS) tagad ir pirmais priekšsēdētāja vietnieks, iepriekšējais vietnieks Ainārs Liniņš veiks pašvaldības izpilddirektora pienākumus, savukārt iepriekš šajā amatā strādājošais Agris Blumers būs Liniņa vietnieks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)