Banner 980x90

Limbažos JKP līderis ir pašreizējais domnieks Baļaunieks

Valmiera, 20.apr., LETA. Limbažu novadā pašvaldību vēlēšanās partijas "Jaunā Konservatīvā partija" (JKP) līderis ir pašreizējais domes deputāts Māris Beļaunieks, kurš iepriekšējās vēlēšanās tika ievēlēts no partijas "Vienotības" saraksta.

Aiz viņa sarakstā ir autobusa vadītājs Māris Aizpurietis un Skultes pagasta pārvaldes sekretāre Modrīte Sermule. Sarakstā ir 17 kandidāti.

Savukārt "Nacionālās apvienības"(NA) saraksta līderis ir Limbažu muzeja galvenais speciālists un novada domes deputāts Gundars Plešs. Aiz viņa sarakstā ir Limbažu bibliotēkas galvenā bibliogrāfe Ilze Dzintare un SIA "KMGV" valdes loceklis Gunārs Grīnbergs.

2013.gada pašvaldību vēlēšanās Plešs bija vienīgais, kuru no NA saraksta ievēlēja domē.

Savu sarakstu iesniegusi arī partija "Latvijas Attīstībai", un tā līderis ir SIA "Virte Tehnoloģijas" valdes priekšsēdētājs Kaspars Mežapuķe. Nākamie ir zemnieku saimniecības vadītājs Ivars Graudiņš un jaunatnes centra vadītāja Simona Putniņa.

JKP iestājas par novada administrācijas samaksu samazināšanu un ietaupītā novirzīšanu ceļu uzturēšanai, kā arī nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojuma piemērošanu ģimenēm ar trīs bērniem.

NA sola par pirmo bērnu piešķirt 200 eiro lielu pabalstu, bet par nākamajiem bērniem - 300 eiro, kā arī atjaunot novada "Uzņēmēju dienas", organizēt apmācības jaunajiem uzņēmējiem un izveidot multifuncionālo parku "Mazā Hanza".

Savukārt "Latvijas attīstībai" vēlas sakārtot cēlus novadā un sakopt pilsētu, atbalstīt jaunos uzņēmējus un izveidot vienotu, ērtu komunālo maksājumu sistēmu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)