Banner 980x90

Limbažos piekto reizi notiks Starptautiskais šaha festivāls "Vidzemes vasara"

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
 No pirmdienas, 11.jūlija līdz svētdienai, 17.jūlijam Limbažos piekto reizi notiks Starptautiskais šaha festivāls "Vidzemes vasara". Šaha spēles entuziastiem festivāls ir lieliska iespēja paaugstināt šaha spēles meistarību un noskaidrot spēcīgākos šahistus.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, šogad festivāla ietvaros, 16.un 17.jūlijā, Limbažos pirmo reizi notiks Latvijas ātrā šaha čempionāts. Kā novitāte ir arī Latvijas ātrā šaha čempionāti zēniem un meitenēm vecuma grupās līdz 12 un līdz 16 gadiem, kas notiks 14.un 15.jūlijā.

Festivāla laikā notiks šādi turnīri:

*Senioru turnīrs 80+.
*Turnīrs cilvēkiem ar īpašām vajadzībām jeb invalīdiem (visām vecuma grupām).
*Bērnu turnīri ar FIDE ātrā šaha reitinga aprēķinu.
*Ātrspēles turnīrs.
*Atklātie turnīri ātrajā šahā "A" un "B" grupās.

Sacensības atbalsta un organizē Limbažu novada pašvaldība, Aleksejs Širovs sadarbībā ar Latvijas Šaha Federāciju un Rīgas Šaha federāciju.

Ar turnīru norises laikiem un citu informāciju varat iepazīties 5.Starptautiskā šaha festivāla "Vidzemes vasara" nolikumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)