Banner 980x90

Limbažos sāksies "North Basket" rīkotā ielu basketbola turnīru sezona

Foto: Facebook.com/ North Basket
Foto: Facebook.com/ North Basket
Piektdien, 17.jūnijā, plkst.17.00 Limbažos, Parka ielā 36 (vecā sketiparka teritorijā) ar atklāšanas posmu sāksies biedrības "Northevents" rīkotie "North Basket" ielu basketbola turnīri.

Kā pilsētas informācijas portāu Limbazi24.lv informē pasākuma organizators Gints Auziņš, spēlētāju reģistrācija turnīram norisināsies no plkst.17.00 līdz plkst.18.00, kad sāksies pats turnīrs.

Turnīram noteiktas divas veuma grupas: 16 gadu veci jaunieši un jaunāki kopā ar meitenēm, kā arī pārējie spēlētāji vecāki par 17 gadiem.

Dalības maksas attiecīgi pēc grupām ir noteiktas - 1,50 eiro no cilvēka un 10 eiro no komandas. 

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka šogad veidotā biedrība "NorthEvents" plāno labiekārtot Limbažu novada pašvaldībai piederošo teritoriju, kur kādreiz atradās Limbažu skeitparks (aiz Limbažu stadiona), pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja no plānotās biedrības "NorthEvents" vadītāja Ginta Auziņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)