Banner 980x90

Limbažu 3.vidusskolas parlamentārieši atvēruši "Zaļo klasi"

Foto: limbazi.lv
Foto: limbazi.lv

Realizējot biedrības Vidzemes lauku partnerība "Brasla" mazo projektu konkursā "Brasla - 2015" iegūtos līdzekļus, skolēnu parlamenta aktīvisti, ne tikai savu pasākumu īstenošanai, bet arī saviem skolotājiem, klašu audzinātājiem ir sagatavojuši noderīgu atbalstu dažādām nodarbībām. Tie turpmāk, izvēloties darba metodes un formas, var organizēt āra nodarbības mobilajā "Zaļajā klasē", izmantojot pārnēsājamos salokāmos soliņus un tāfelītes, kas ļauj brīvi variēt ar vietas izvēli - parkā, ezermalā, pļavā.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu 3.vidusskolas pārstāve Daiga Rudzīte, visu tehnisko aprīkojumu sagatavoja 9.-10.klašu zēni, skolotāja Zigurda Tauriņa vadībā.

Pirmo āra nodarbību sagatavoja dabaszinību skolotāja Daila Viļumsone 5. un 10.klašu skolēniem, aicinot skolēnus apgūt pētnieciskā darba iemaņas dabā - vērojot, pētot, uzskaitot, salīdzinot dažādas, ar vidi saistītas lietas. Mobilo klases zaļās tāfelītes jau veiksmīgi izmantojām skolas Zaļā karoga svētkos, lai atspoguļotu vides izglītības tēmas, radoši papildinātu pasākumu.

"Zaļā klase" tika izmantota Dzejas stundām dabā, skolas pagalmā, runājot par Raiņa un Aspazijas dzeju, Latvijas dabas daudzveidību un krāšņumu, uz tāfelītēm tapa radošas skices un ilustrācijas.

"Zaļās klases" projekta mērķis ir veicināt aktīvo, zaļu un veselīgu dzīvesveidu bērnu un jauniešu vidū, tas arī ir izdevies. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)