Banner 980x90

Limbažu jauniešus aicina uz pasākumu "Šausmu taka"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ceturtdien, 27.oktobrī, plkst.20.00 pie Putnu vērošanas torņa, Limbažu jauniešu centra rīko pasākumu "Šausmu taka", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Pasākuma dalībnieki aicināti ģerbties atbilstoši laikapstākļiem, kā arī rūpīgi izvērtēt savas spējas un psiholoģisko izturību, sagatavotību piedaloties šāda veida pasākumā. Interesenti var ierasties arī Helovīnu maskās. 

Tāpat organizatori informē, ka nepilgadīgiem jauniešiem jāinformē vecāki par savu atrašanās vietu un dalību šajā pasākumā.

Ja pasākums nepārsniegs tam paredzēto laiku, pēc pasākuma jaunieši aicināt uz Jauniešu centru, lai kopīgi noslēgtu vakaru sasildoties ar siltu tēju, popkornu un noskatoties šausmu filmu. 

Plašāka informācija pieejama sazinoties ar Limbažu jaunieša centra vadītāju Simonu Putniņu, zvanot uz tālruni 26164449 vai rakstot uz e-pastu simona.putnina@limbazi.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)