Banner 980x90

Limbažu novadā divu automašīnu frontālā sadursmē cietuši trīs cilvēki

Rīga, 10.dec., LETA. Aizvadītās nedēļas nogalē Limbažu novadā notikusi divu automašīnu frontāla sadursme, kurā cieta trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Mote.

Sadursme notika 7.decembra agrā rītā uz autoceļa Dūči - Limbaži, kur saskrējās automašīnas "Audi" un "Renault". Ceļu satiksmes negadījumā cieta "Audi" vadītāja un divi automašīnas pasažieri. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Policija izmeklē notikušā apstākļus.

Aizvadītajās dienās Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēti 32 ceļu satiksmes negadījumi, kur piecos no gadījumiem ir astoņi cietušie. Pie transportlīdzekļu stūres, alkoholisko dzērienu iespaidā, sēdušies divi automašīnu vadītāji. Noformēti 169 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 68 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)