Banner 980x90

Limbažu novada domes priekšsēdētāja Zemmera ienākumi pērn - 45 633 eiro

Rīga, 28.marts, LETA. Limbažu novada domes priekšsēdētāja Didža Zemmera ienākumi pērn sasnieguši 45 633 eiro, kas ir par 821 eiro vairāk nekā 2017.gadā, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija par 2018.gadu.

Zemmers domē nopelnījis 28 057 eiro, pabalstā no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras saņēmis 10 975 eiro, AS "CATA" kā padomes priekšsēdētāja vietnieks - 6600 eiro.

Domes priekšsēdētājs deklarējis 11 900 eiro bezskaidras naudas uzkrājumus, kā arī 4333 eiro parādsaistības. Zemmeram pieder zeme un ēkas Limbažu pagastā, kā arī mopēds "HYOSUNG SB 50".

Domes priekšsēdētājs deklarējis vairākus amatus komisijās, kapitāla daļu turētāja pārstāvja amatu SIA "Limbažu siltums", SIA "ZAAO", SIA "Limbažu slimnīca", SIA "Limbažu komunālserviss", SIA "Olimpiskais centrs", SIA "Namsaimnieks", AS "CATA", kā arī padomes priekšsēdētāja vietnieka amatu "CATA", zemnieku saimniecības "Mežgaiļi" īpašnieks, Rīgas plānošanas reģiona attīstības padomes locekļa amatu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)