Banner 980x90

Limbažu novadu Latvijas IV Olimpiādē pārstāvēs 55 dalībnieki; sacensības norisināsies arī Limbažos

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
No piektdienas, 1.jūlija līdz svētdienai, 3.jūlijam Valmiera kļūs par Olimpisko galvaspilsētu – Latvijas IV Olimpiādes mājvietu. Uz Valmieru pēc uzvaras dosies vairāki tūkstoši sportistu, viņu treneri un līdzjutēji. Latvijas IV Olimpiādei ir izvēlēts sauklis "Iedvesmo Latviju! Piedalies, uzvari!".

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, Latvijas IV Olimpiādē Limbažu novadu pārstāvēs 55 dalībnieki sešos sporta veidos - riteņbraukšana-šoseja, golfs, vieglatlētika, volejbols sievietēm, pludmales volejbols sievietēm un vīriešiem, smaiļošana un kanoe airēšana. Ar Limbažu novada sportistiem Latvijas IV Olimpiādē iespējams iepazīties šeit.

Tāpat jāatzīmē, ka Limbažos norisināsies Latvijas IV Olimpiādes sacensības smaiļošanā un kanoe airēšanā. Sacensības sāksiespiektdien, 1.jūnijā plkst.12.00, sestdien, 2.jūnijā plkst.11.00, bet svētdien, 3.jūnijā plkst.10.00. Sacensības norisināsies Olimpiskā centra "Limbaži" teritorijā

Piektdien, 1.jūlijā plkst.21.15 Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā, norisināsies Latvijas IV Olimpiādes atklāšanas ceremonija. Tās laikā akcentēts, ka sportisti kļūs par Olimpiādes varoņiem, ko raksturo neizsīkstoša enerģija, mērķtiecība, gribasspēks un ticība saviem spēkiem.

Atklāšanas ceremonijā klātesošos uzrunās Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis, Ministru prezidents Māris Kučinskis, Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis un Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks.

Latvijas IV Olimpiādes programmā ir iekļauti 26 Olimpiskie sporta veidi, no tiem Valmierā notiks badmintons, basketbols, bokss, futbols, handbols, šosejas riteņbraukšana, svarcelšana, triatlons, vieglatlētika, volejbols, pludmales volejbols un airēšanas slaloms. Tāpat Valmierā notiks Olimpiādē iekļautais neolimpiskais sporta veids – orientēšanās – un paraugdemonstrējumi šahā.

Atsevišķi sporta veidi tiks organizēti Olimpiādes rīkotājpilsētas – Valmieras – sadarbības pašvaldībās. Cēsīs norisināsies cīņa, džudo, loka šaušana, paukošana, MTB riteņbraukšana, taekvondo, teniss, kā arī neolimpiskais sporta veids – florbols. Jūrmalā norisināsies airēšana, kas organizēta Lielupē, bet Burtnieku novadā gaidāma burāšana, golfs, BMX riteņbraukšana un stenda šaušanas sacensības. Kocēnu novadā ikviens varēs vērot jātnieku sporta sacensības, bet Rūjienā – regbiju. Smaiļošana un kanoe notiks Limbažos, savukārt galda tenisa sacensības – Alojā. Rīgā Latvijas IV Olimpiādes laikā norisināsies peldēšana un vingrošanas disciplīnas, bet sporta centrā "Kleisti" notiks sacensības jātnieku sportā. Valkā gaidāmas ložu šaušanas sacensības.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)