Banner 980x90

Limbažu pašvaldība attīstīs jūras piekrasti Skultes pagastā

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, pašvaldības Attīstības nodaļai ir uzdots līdz piektdienai, 22.aprīlim sagatavot projekta idejas dokumentāciju. Limbažu novada pašvaldība kā sadarbības partneris kopā ar trīs Latvijas pašvaldībām un četrām Igaunijas pašvaldībām iesaistīsies "Interreg V-A" Igaunijas-Latvijas sadarbības programmas projektā "Aktīva piekrastes teritorija četros gadalaikos".

Pašvaldības projekta daļas plānotais budžets ir 45 000 eiro, bet tas tiks precizēts, sagatavojot projekta ideju. Projekta atbalsta gadījumā nepieciešamais finansējums tā īstenošanai 2017.gadā un 2018.gadā tiks nodrošināts, ņemot aizņēmumu Valsts kasē.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)