Banner 980x90

Limbažu pilsdrupās notiks brīvdabas kino vakars

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Otrdien, 21.jūnija vakarā sākot no plkst.21.00 Limbažu Jauniešu centrs aicina uz brīvdabas kino vakaru Limbažu pilsdrupās. 

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Limbažu novada jaunatnes lietu speciāliste un Jauniešu centra vadītāja Simona Putniņa, vasaras saulgriežus būs iespējams sagaidīt ar maģiskām zālītēm, latviskām rotaļām un brīvdabas kino izrādi režisores Ināras Kolmanes dokumentālajai filmai "Ručs un Norie". 

Filma ir stāsts par divu eksotisku pasauļu sastapšanos, kas uzšķiļ pārsteidzošu emocionālu un dvēselisku radniecību. Antropoloģijas maģistratūras studente Norie Tsuruta no Japānas ierodas Latvijā, lai pētītu un rakstītu savu maģistra darbu par suitu novadu. Te viņa satiek vienu no vecākajām suitu sievām Mariju Steimani, sauktu par Ruču, kura nezina ne vārda angliski, toties dzied. Norie iemācās latviešu valodu un antropoloģiskā interese pamazām pārvēršas patiesā gara tuvībā, kas neapdziest pat tad, kad Norie ir spiesta atgriezties Japānā. Turpmāk Latvija un Japāna ir saistītas ar neredzamu un ļoti personisku pavedienu – Ručs raizējas par Norie "tur, tālumā", bet Norie sauc Ruču par savu Latvijas vecmāmiņu un vēlas atgriezties.

Filma demontrēta Limbažu Jauniešu centra projekta "Mēs Nāk(am)" ietvaros. Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2016.gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros.

Ieeja - bezmaksas

Neskaidrību vai jautājumu gadījumā aicina sazināties sazināties pa tālr.26164449

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)