Banner 980x90

Limbažu sākumskolā aizvadīts pasākums "Lieliskie pirmklasnieki"

Autors: Indra Ābele, Limbažu sākumskolas skolotāja

Limbažu sākumskolā, katru gadu janvārī, notiek pasākums "Lieliskie pirmklasnieki". Ir pagājis pirmais pusgads skolā, pirmklasnieki ir iejutušies skolas kolektīvā, kļuvuši atvērtāki, drošāki un draudzīgāki. 29.janvārī pirmklasnieki bija gatavi pierādīt, ka viņi tiešām ir lieliski.

Šajā dienā pirmklasniekiem notika neparastas stundas. No rīta Aktieru stundu sniedza LBJC Skolēnu teātris "Kriksis" (režisore I.Kalniņa).

"Prātotavā" bija netradicionāli matemātikas uzdevumi. Skolēni maldījās skaitļu jūklī, būvēja neparastas piramīdas, mēģināja tikt galā ar izjukušajām figūrām, rēķināt, kā arī mēģināja iejusties "ziemas lasītāja" lomā, ar dūraiņiem meklējot žurnālos noteiktas lappuses. "Burtotavā" šifrēja bibliotēkas rūķu vēstuli, kā arī atklāja Mīklu mājas noslēpumus.

"Radošajā darbnīcā" iedomājās, ka klasē ieradies klasesbiedrs no citas planētas, pagatavojot viņa masku. Pirmklasniekiem bija iespēja kļūt par "jauniem ģimnāzistiem". LNĢ skolotāji un skolēni rādīja eksperimentus, deva iespēju iepazīties ar lego robotiku un automodelismu. Mūzikas stundā visi mēģināja atpazīt multfilmu melodijas, kā arī kārtīgi izdejoties ar Skolas Labo gariņu (skolotāju I.Ābeli).

Visas pirmās klases bija saņēmušas lieliskus ierakstus savās īpašajās dienasgrāmatās, tāpēc skolas direktore izsniedza katram apliecinājumu, ka ir "Lieliskais pirmklasnieks". Noslēgumā visi bija pelnījuši gardos kliņģerus A, B, C, D, kuros dzirkstīja svecīšu uguntiņas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)