Banner 980x90

Limbažu sākumskolas skolēni viesojās novada pašvaldībā

Foto: limbazi.lv
Foto: limbazi.lv
Limbažu novada pašvaldībā viesojās Limbažu sākumskolas 3.c klases skolēni audzinātājas Daces Liniņas un karjeras izglītības skolotājas Ievas Bērziņas pavadībā, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agrita Vītola.

Skolēni pildīja vienu no Karjeras mēnesī plānotajiem uzdevumiem - izzināt dažādu profesiju pārstāvju ikdienas pienākumus. Pašvaldībā skolēni iepazinās ar Limbažu novada priekšsēdētāja Didža Zemmera, priekšsēdētāja vietnieces Inetas Zariņas, izpilddirektora Aināra Liniņa, IT nodaļas vadītāja Raimonda Straumes un Izglītības nodaļas vadītājas p.i. Vijas Jirgensones darbu.

Skolēni interesējās, vai uzrunātajām personām patīk pašreizējā nodarbošanās un vai ir izdevies piepildīt sapni - pēc skolas beigšanas kļūst par iecerētās profesijas pārstāvi. Sapņi reizēm ir un paliek tikai sapņi, taču visi atzina, ka ikdienā savu darbu veic ar lielu entuziasmu un interesi. Skolēni vaicāja arī par citu novada pašvaldībā pārstāvēto profesiju pārstāvju darbu, piemēram, juristu, arhitektu, grāmatvežu darbu, jo pašvaldības darba pamātā ir dažādu speciālistu sadarbībā un kopīgais veikums.

Limbažu novada pašvaldībā ir pārstāvētas daudz un dažādas profesijas. Pašvaldība aicina skolēnus izmantot arī gaidāmos "Ēnu dienu" pasākumus, lai uzzinātu vairāk par interesējošo profesiju pārstāvju darbu un domātu par savu nākotnes nodarbošanos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)