Banner 980x90

Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseina būvniecību plānots uzsākt šoruden

Foto: Limbazi.lv
Foto: Limbazi.lv
Ir paziņoti iepirkuma rezultāti par Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseina būvniecību, Jaunatnes ielā 4a, Limbažos. Peldbaseinu par 2876661, 3 eiro bez PVN būvēs PA SIA "Monum"/UAB "LitCon", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Iepirkumu uzraudzības birojā. 

Iepirkuma pārsūdzības termiņš ir beidzies un peldabseina būvniecību plānots uzsākt šoruden, Limbazi24.lv uzzināja no Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciālistes Aijas Kamalas.

Tāpat Limbazi24.lv Limbažu novada pašvaldībā uzzināja, ka lēmumu par peldabseina būvniecības līguma noslēgšanu ar uzņēmumu plānots pieņemt ceturtdien, 8.septembra sasauktajā Limbažu novada domes ārkārtas sēdē. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)