Banner 980x90

Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseina pamatos iemūrēs simbolisku kapsulu   

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Piektdien, 16.decembrī  svinīgā ceremonijā  Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseina pamatos iemūrēs simbolisku kapsulu. Kapsulā ievietos vēstījumu nākamajām paaudzēm, Limbažu novada pašvaldības informatīvā izdevuma "Limbažu Novada Ziņas" jaunāko numuru un sudrabkaļa Oļega Auzera darināto simbolisko sudraba ķelli, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Aija Kamala.

2016.gada 12.septembrī Limbažu novada pašvaldība parakstīja līgumu ar PS "MONUM & LitCon" par Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseina būvniecību. Peldbaseins dos iespēju nodrošināt peldētprasmes nodarbības Limbažu novada izglītības iestāžu audzēkņiem, veicinās iedzīvotāju pievēršanos aktīvam un veselīgam dzīvesveidam, kā arī nodrošinās treniņu iespējas novada sportistiem.

Jaunuzbūvētajā peldbaseina ēkā būs divi baseini – lielais baseins 25 x 11 metri un bērnu baseins 10 x 5 metri, aerobikas zāle, trenažieru zāle, sauna un pirts. Labiekārtota tiks arī peldbaseina pieguļošā teritorija, izveidojot zālāju, gājēju celiņus, soliņus un auto stāvvietu.

Peldbaseina būvniecības izmaksas 3 494 957,05 eiro (ieskaitot PVN) segs no pašvaldības budžeta līdzekļiem un ņemot aizņēmumu Valsts kasē.

Peldbaseina būvprojekta autors ir SIA "MARK", bet  būvdarbu būvuzraudzību veic  SIA "Firma L4".

Sākot ar 14.oktobri iedzīvotājiem ir iespēja pašvaldības mājas lapā www.limbazi.lv tiešsaistē sekot līdzi Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skolas peldbaseina būvniecības gaitai.

Peldbaseina būvniecību plānots pabeigt 2017.gada rudenī.

Svinīgā ceremonija ar kapsulas iemūrēšanu notiks piektdien, 16.decembrī plkst.11.00 Jaunatnes ielā 4a, Limbažos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)