Banner 980x90

Mārcis Ošs no Polijas futbola kluba Zabžes "Gornik" atgriezies "Jelgavā"

Foto: Facebook.com/ Mārcis Ošs
Foto: Facebook.com/ Mārcis Ošs
 Latvijas futbola aizsargs Mārcis Ošs no Polijas otrās līgas komandas Zabžes "Gornik" atgriezies pašmāju vienībā "Jelgava", liecina Latvijas Futbola federācijas (LFF) mājaslapā atrodamā informācija.

Ošs, kuram ir 25 gadi, "Gornik" komandas sastāvu papildināja ziemas transfēru logā un noslēdza līgumu pēc sistēmas 2+1, taču nespēja glābt vienību no vietas zaudēšanas Polijas augstākajā līgā.

Latvijas aizsargs šajā vienībā paguva aizvadīt deviņas spēles, ar vārtu guvumiem neizceļoties.

Abas puses nolēmušas pārtraukt sadarbību, bet nu Ošs atgriezies "Jelgavā", kur spēlēja jau kopš 2010.gada.

Lai gan Ošs šogad divas reizes saņēmis izsaukumu uz Latvijas izlasi, tajā viņš debiju vēl nav piedzīvojis.

"Jelgavas" komanda "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas čempionāta kopvērtējumā pašlaik ar 29 punktiem 17 spēlēs ieņem ceturto vietu. Nākamo maču Zemgales vienība aizvadīs jau trešdien, kad izbraukumā tiksies ar "Daugavpili".

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)