Banner 980x90

Noskaidroti jaunie modes mākslinieki dalībai Vidzemes Modes šovā

Kā jau ziņots 15. aprīlī Valmieras Kultūras centrā notiks Vidzemes Modes šovs, kurā būs iespēja aplūkot jaunās modes tendences apvienojumā ar sātīgu šova programmu – būs gan dejas, gan mūzika, gan citi pārsteigumi.

Pagājušajā nedēļā noslēdzies Vidzemes Modes šova rīkotais modes dizaineru konkurss par dalību pasākumā. Kopā konkursam pieteikušies 7 dizaineri no Smiltenes, Cēsīm, Gulbenes, Rūjienas, Valmieras un Rīgas. Iesniegtos pieteikumus izskatīja žūrija - Valmieras Kultūras centra pārstāvis, Valmieras mākslas vidusskolas pārstāvis un modes šova organizatoru komanda.

Žūrija atzina, ka darbus izvērtēt nebija viegli, jo katram māksliniekam ir savs rokraksts, un katrs no tiem savā veidā ir unikāls. Izvēlēties vienu dalībnieci bija grūti, tādēļ iespēja piedalīties tiek dota vairākiem māksliniekiem. Modes šovā savus tērpus rādīs dizainere no Cēsīm – Zane Zaharova un Elīna Žīgure no Smiltenes.

Modes skati papildinās arī darbnīca – veikals "My Way Workshop". Šis zīmols radīts 2010.gadā un apvieno vairāku amatieru mākslinieku radošo darbību. 2011.gada pavasara/vasaras kolekciju "Barokoko" būs iespējams aplūkot modes šovā. Kolekcija demonstrē savdabīgu baroka un Coco Chanel stilu apvienojumu (attēlus var aplūkot šeit - http://mywayworkshop.blogspot.com/2011/02/barokoko.html).

Kā ziņots jau iepriekš, pasākumā piedalīsies arī dizaineres Zane Poriete un Inga Tauriņa (vairāk informācijas šeit –http://www.valmiera24.lv/zinas/48/69597?tab=main).

Seko līdzi jaunumiem pasākuma mājas lapā - www.vidzemefashion.com , kā arī -http://twitter.com/#!/Vidzeme_Fashion Uzdod jautājumus un sūti ieteikumus – vidzemefashion@gmail.com .

Vidzemes modes šova draugi: valmiera24.lv, radio "Valmiera", FDT, Valleta, Tava Izvēle, Liesma, Frizē Frizū, Lauvas Sirds Klubs, sekoeko.lv, galerija "Laipa", Valmieras pilsētas pašvaldība

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)